Als hondenliefhebber ben je verdrietig wanneer een hond jou verlaat, maar ben je uitermate blij wanneer je een nieuwe hond (maatje) thuis krijgt. Dit kan je vergelijken met de geboorte van een kind en daarom willen wij iedereen aansporen om een geboortekaartje rond te sturen naar familie en vrienden op het moment dat je een nieuwe hond in huis neemt. Iedereen mag het weten, toch?

Waarom een geboortekaart verzenden?

De geboorte van een hond gebeurt net als het ter wereld komen van een kind maar één keer en is dus een bijzonder moment. Dit wil je natuurlijk delen op een persoonlijke manier met andere mensen en daar vinden wij het versturen van een geboortekaart het beste bij passen.

s

Het verzenden van een geboortekaartje bij het ontvangen van een nieuwe hond hoeft helemaal niet moeilijke te zijn. Tegenwoordig zijn daar handige websites voor die jou kunnen helpen met het opmaken en verzenden van het kaartje. Zo kun je alles thuis achter je PC regelen voor een lage prijs. Ook is dit ideaal wanneer mensen een nestje hebben gekregen met nieuwe honden en een nieuw baasje aan het zoeken zijn voor deze honden. Via de geboortekaart kan men aangeven dat het een nieuw baasje voor de honden zoekt.

Waar een geboortekaart bestellen?

Ten eerste kun je natuurlijk een geboortekaart zelf in elkaar flansen. Dit kost wat extra werk, maar maakt het wel meer persoonlijk. Dit omdat je zelf een foto van de hond kunt gebruiken en daarnaast je eigen handschrift gebruikt. Mensen kunnen de persoonlijke noot van een kaart altijd waarderen – deze persoonlijkheid wordt soms gemist bij het versturen van een kaart via het internet. Aan de andere kant zijn er op het internet genoeg kaarten van honden te vinden, en is het een makkelijke manier om de kaarten op de post te doen. Op zoek naar kortingscode van greetz? Bezoek de link.